Servicii

Serviciile de deblocari si reparatii usi oferite de firma noastra pun in centrul activitatii ideea de calitate, iar noi ca firma credem cu tarie intr-o conduita responsabila si integra. Deblocarea se va realiza fara deteriorarea usii, iar in cazul in care va confruntati si cu alte nevoi, va stam la dispozitie. In caz de orice problema avuta cu usa dumneavoastra, nu trebuie decat sa ne contacati, iar o echipa de profesionisti se va deplasa cu rapiditate pentru a va rezolva problema la orice ora din zi si din noapte. Echipa noastra detine echipamentul necesar pentru a debloca/ repara usa dumneavoastra indiferent de tipul sau materialul din care este aceasta confectionata.

Va oferim un serviciu de 24h/zi, 7 zile pe saptamana, ambitia noastra fiind de a oferi o rezolvare oricarui tip de problema cu care dumneavoastra va confruntati. Pentru noi propozitia “nu se poate” este practic inexistenta. Credem cu tarie in eficienta si profesionalism si dorim sa multumim fiecare client.

La cerere se pot oferi servicii de livrare si montaj contra cost dupa cum urmeaza:

  • Livrare si montaj butuc Securemme 170 ron
  • Livrare si montaj nucleu Securemme 250 ron
  • Livrare si montaj Yala Securemme 300 ron
  • Deblocare usi Securemme 300 ron

Firma noastra este specializata in montarea, deblocarea si repararea usilor metalice si a tuturor sistemelor de inchidere mecanica, revizuirea si inlocuirea sistemelor de inchidere pentru usi din lemn, metal, termopan, incluzand toate mecanismele de inchidere, de la cele ieftine si obisnuite pana la cele profesionale folosite in constructia caselor de bani si a seifurilor de valori. Suntem o echipa de lacatusi profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Dispunem de toate echipamentele necesare si personal calificat pentru a va asigura serviciile solicitate la cel mai bun raport calitate pret.
Problemele ridicate de sistemele de inchidere, pot fi dintre cele mai neplacute, daca nu beneficiati de serviciile unui lacatus mecanic specializat in deblocarea usilor metalice.  Apeland la noi, echipa noastra de lacatusi profesionisti va vor rezolva problemele in cel mai scurt timp posibil.
Deblocarea sau repararea usilor se va realiza fara a deteriora usa, in cel mai rau caz va fi necesara schimbarea butucului sau a cilindrului care va fi asigurat contra cost de catre societatea noastra. Toate piesele oferite de catre societatea noastra beneficiaza de servicii de garantie si postgarantie.
Pretul unei deblocari de usi difera foarte mult in functie de complexitatea si durata interventiei. Firma noastra ofera cele mai ieftine preturi pentru deblocari usi.
La deblocarea unei usi vom solicita sa se faca dovada legala a detinerii spatiului. Suntem specializati in deblocarile tuturor tipurilor de usi: usi de interior, usi de exterior, montaj usi metalice, usi termopan, usi lemn, usi mdf, usi PVC, usi metal, usi celulare, usi HDF, usi lemn masiv, usi furniruite, usi blindate, usi antiefractie, usi antifoc, usi de exterior, usi glisante, usi sticla( mottura, securemme,multi-t-lock ) etc.. Asiguram montajul tuturor accesoriilor ce insotesc usile: canat, silduri, manere, toc, balamale, bolturi de siguranta, prag, sisteme de inchidere. Accesoriile pot fi achizitionate odata cu usa sau pot fi furnizate de catre societatea noastra contra cost. Firma noastra asigura deblocari alte tuturor sistemelor de inchidere existente pe piata: deblocari broaste usi, cilindri butuci usi, garnituri, yale, incuietori usi. Lucram cu cele mai consacrate marci in domeniul sistemelor de inchidere si feronerie usi.

Firma  noastra vine in intampinarea nevoilor clinetilor nostrii cu o gama diversificata  de produse a sistemelor de inchidere pentru usi, de la banalele manere (clante) si cilindrii (butuc, yala) pana la sisteme de inalta siguranta (securitate) , antiefractie.Din gama variata a produseleor de feronerie usi pe care le importam, distribuim, comercializa si montam amintim:

Cilindri usi (butuc, yala),cilindri de siguranta, broaste usi, manere usi (clante), silduri usi (clante), silduri de siguranta, silduri antiefractie, yale usi, amortizoare usi, lacate, yale electromagnetice, zavoare electromagnetice, electromagneti,interfoane, videointerfoane,automatizari porti, si nu in ultimul rand SISTEME MASTER KEY (Master Key System).